Multicégeknél, nagyvállalatoknál, KKV-knál és saját tulajdonú cégekben is dolgoztunk…

…több, mint 10 évet. Vezetőként számos iparágat megismertünk és megtapasztaltunk. Folyamatosan pallérozódtunk, egyre komplexebb és emberpróbáló feladatok találtak meg minket. Eredményesen vezényeltünk le óriási növekedést, komplett működés átalakítást, digitális átállást, többmilliárdos beruházást. Senki sem születik vezetőnek. Vezetővé válni lehet, ha kitartóan végigmész az úton és közben tengernyi tapasztalattal gazdagodsz. Végigmentünk az úton, jó néhány hibát elkövettünk, időnként megrogytunk, de tanultunk belőle és mindig felálltunk.

Elhatároztuk, hogy a megszerzett tudást visszaforgatjuk,

…hogy a fejlődni vágyó vezetők kevesebb fájdalommal és fölösleges körök nélkül jussanak át a kudarcokon. Egy nagy tanácsadó cégnél kötöttünk ki, ahol 5 év alatt temérdek projektből és nagynevű tanácsadóktól sajátítottuk el a legkorszerűbb módszertanokat. Ezzel azonban nem értünk el a kitűzött célunkhoz. Az munkált bennünk, hogy a dobozos termékek világánál ezerszer többet és az egyes cégekre egyedileg passzolót tudunk adni. Úgy, ha a saját megszerzett gyakorlati vezetői tapasztalatainkat és a tanácsadói módszertani tudást izgalmas szolgáltatássá gyúrjuk össze.

Ezért 12 évvel ezelőtt megalapítottuk a közös cégünket. 

A cégvezetők, topvezetők dilemmáinak megoldásával – cégfelújítással, a működési hatékonyság minden ágával-bogával, válságmenedzsmenttel és beruházások projektmenedzsmentjével – foglalkozunk. Például válságmenedzseltünk többezer fős cégcsoportot, eredményesen vittünk végig sokszáz fős szervezeti karcsúsítást is interim menedzsment keretében. Jó eséllyel átéltük már a Te mostani dilemmádat is a saját vezetői működésünkben, de legalább hasonlót biztosan. Ennek a tapasztalatnak a birtokában teszünk szakértői javaslatot, amit szívesen meg is valósítunk Neked vagy Veled, ha szeretnéd. Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlődés mellett és azoknak az ügyfeleinknek tudunk érdemben segíteni, akik ugyanígy vannak ezzel.