Milyen módon veheti igénybe segítségünket?

Az egyedi, konkrét projektekre vonatkozó munkák mellett rendkívül kedvező havi átalánydíjas konzultációs szolgáltatást is nyújtunk. Ez utóbbi keretében bármely, az Ön cégénél felmerülő üzleti problémát (pl.: új versenytárs jelent meg a piacon és letöri az árakat, Ön hatékonyságot szeretne növelni, és azon gondolkodik, hogy érdemes-e valamely résztevékenységét kiszerveznie) felvethet és konzultálhat velünk a lehetséges megoldásról anélkül, hogy a megoldás kivitelezésére megbízást kellene adnia számunkra. Ez Önnek gyors és költséghatékony válaszokat jelenthet, amikor a napi rutin során szembesül újszerű kihívásokkal.

Az egyedi megbízás jellegétől függő átfutási idő alatt, az oldalunkon feltüntetett szakterületeinken nyújtunk cégének támogatást. A megbízás lehet tanácsadási jellegű, amelynek során a gyakorlatban használható eredményterméket adunk át és lehet gyakorlati megvalósításra kiterjedő, amely során felelősséggel végigvisszük a megoldás kivitelezését is.

Ezeken a szakterületeken nyújtunk támogatást:

Stratégia, workshop

Nem csak számos ügyfelünk számára segítettünk különböző módszerekkel stratégiát alkotni vagy felülvizsgálni, de mi magunk is sikerrel definiáltunk stratégiát a gyakorlatban. Ne feledje, fókusz nélkül nincs siker!

Szervezetfejlesztés

Elindítani, a megrekedtet továbblendíteni, hosszabb-rövidebb fejlesztési projektet támogatni – mindebben számíthat ránk.

Folyamat-menedzsment, működés racionalizálás

Karrierünk során a legjobb gyakorlatokon edződtünk, amelyre alapozva számos ügyfelünk működési problémáit segítettük már megoldani. Támaszkodjon ránk bizalommal!

Infrastrukturális nagyberuházások projekt-menedzsmentje

Lassan halad a projektje? Túl sok a kivitelező, alvállalkozó? Csúszik a határidő? Nem fér bele az elképzelt költségvetésbe?
Bízza ránk a projektmenedzsmentet és céljainak megfelelően fog haladni a megvalósítás.

Pénzügyi, gazdasági, controlling megoldások

Tervezés, beszámolás, cégcsoport kontroll. Transzferárazás, lean, shared service centers, beszerzés-, termelés- és támogató funkciók hatékonyságvizsgálata. Szívesen segítünk!

Outsourcing

Úgy véli, hogy versenytársai előnyösebb helyzetben vannak a megbízókért folytatott küzdelemben? Segítünk Önnek eldönteni, hogy érdemes-e egyes tevékenységeit kiszervezni, ezáltal cége teljesítményét hatékonyabbá tenni. Ne várja meg míg lemarad!

IT megoldások

Nagyfokú komplexitás és bizonyos méret felett már kevésnek bizonyulhat az MS Excel cége irányítására. Kérje ki tanácsunkat, mihez érdemes kezdenie (pl. BI, ERP, WF, AI)! A megvalósításban is tudunk segíteni, s nagy tapasztalatunk van az üzleti oldal és a programozó közti tolmácsolásban.

Válság- és változás-menedzsment

A krízisből kihozni egy céget, cégcsoportot, elindítani a fejlődés útján – ebben is bizonyítottunk már. Rendelkezünk a hozzá szükséges eszköztárral és képességekkel. Vegye igénybe interim menedzsment szolgáltatásainkat!